Mijn artikel in ‘de Nieuwe Mensa Berichten’

Ik heb een artikel geschreven voor de online magazine van Mensa Nederland. Het stond in de uitgave van februari. Ik vind dat de tekst perfect samenvat waarom ik reizen als deze maak en wat dat allemaal voor mij betekent. Best een beetje trots op deze ‘publicatie’.

Afbeelding

6 gedachten over “Mijn artikel in ‘de Nieuwe Mensa Berichten’”

  1. Hara,

    In 2012 maakte ik dezelfde tocht. Van Nederland naar Duitsland, Polen, Oekraïne, Rusland en daarna ging de wereld pas echt voor mij open. Moskeeën, eten met stokjes en Chinese tekens waar ik nooit iets van begrepen heb.
    Wij hebben eerder contact gehad via de wereldfietser. Ik bewonder je levendige schrijfstijl en kwam per toeval op je site terecht, waar ik nu al dik een uur aan het ‘rond lezen’ ben. Ik wil je veel succes maar vooral plezier wensen. Jou drijfsferen zijn denk ik sterk genoeg om de tocht te volbrengen! Ik kijk met plezier uit naar je volgende blog!

    Paul

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven