PEDAL

De wereldpremière van PEDAL was eind oktober in Canada, de Nederlandse premiere was gisteravond in Heerlen in de uitverkochte en prachtige grote zaal van de oude ROYAL bioscoop.
Helaas heeft de kleine Nederlandse Banff tour PEDAL niet in het programma opgenomen (ze konden 6 a 7 films kiezen uit de 30 tourfilms), dus het is tijd om hem online te zetten zodat iedereen die hem kan bekijken.

Het succes van deze korte film, voortgekomen uit een ontmoeting tussen de jonge filmmaker Scott Hardesty en mij op het Banff Festival in 2016, heeft al onze verwachtingen overstegen. Hij werd geselecteerd voor de Banff World Tour, door vele adventure filmfestivals aangevraagd (en, grappig genoeg, door het Londen Feminist Film Festival) en is tot nu toe bij ieder festival waarvoor we hem hebben ingezonden door de selectie gekomen.
Voor zowel Scott als mij is dit meer dan we hadden durven dromen.

Ons doel was om in 8 minuten te vertellen waarom ik per fiets rond de wereld reis en wat het voor mij betekend om dat te doen.

Met heel veel plezier, dankbaarheid en voldoening presenteer ik jullie: PEDAL

1 gedachte over “PEDAL”

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven