Brieven uit den vreemde & Letters from abroad

Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben ben ik een fervent schrijver.
Ik zet graag mijn ervaringen en vooral mijn gedachten daarover op papier, en het kost me vaak moeite om het ‘kort en bondig’ te houden. Naast mijn website houd ik voor mezelf een reisdagboek bij en vinden uit ieder land waar ik doorheen fiets ansichtkaarten hun weg naar vrienden en familie.

Een 'brief uit den vreemde' schrijven in Zhabagly, Kazachstan
Al schrijvende in mijn dagboek in Zhabagly, Kazachstan

Mijn belevenissen zijn amper ‘bij te schrijven’. Mijn dagen zijn gevuld met avontuur, verassingen en verwondering. Maar wat ik soms mis is om (in opdracht) zelf scheppend, creatief bezig te zijn en mijn hersens op die manier te prikkelen.

Daarom wil ik mezelf aan de slag zetten en uitdagen om te creëren,
in de vorm van ‘Brieven uit den vreemde’.

Een soort mini-business waarmee ik voor mezelf, per brief, mijn reisbudget met een dag of twee uitbreid en tegelijkertijd een oefening voor het boek dat ik ooit misschien wel over mijn reizen wil schrijven.

Op de pagina ‘Brieven uit den vreemde’ vindt je meer informatie en kun je een brief bij me bestellen.

Om af te sluiten een kort stukje dat mij prikkelt en inspireerd.

Ik ben geen vreemdeling omdat ik niet ben blijven bidden om veilig terug te mogen keren. Ik heb geen tijd verloren met fantaseren over hoe het thuis zou zijn, hoe het aan mijn bureau zou zijn, aan mijn kant van het bed. Ik ben geen vreemdeling omdat iedereen op reis is, dezelfde vragen heeft, dezelfde moeheid, dezelfde angsten, hetzelfde egoïsme en dezelfde gulheid. Ik ben geen vreemdeling omdat ik, wanneer ik iets nodig had, het kreeg. Toen ik klopte, werd de deur opengedaan. Toen ik zocht, vond ik wat ik verwachtte te vinden.

uit ‘Aleph’ door Paulo Coelho

Scroll naar boven