The road from Karakol

Real adventure is not polished. It’s not the result of some marketing budget.¬†There’s no hashtag for it. It burns brightest on the maps edges, but it exists in all of us. It exists on the intersection of imagination and the ridiculous. You have to have faith it will find you there. And when it does, remember, there’s just one question. In this life, when the road comes to an end, will you keep pedaling?

Kyle Dempster

De inspirerendste fietsfilm die ik ooit heb gezien!

Avontuur is niet te koop. Hoeveel ’the North Face’ of ‘Mammut’ je ook aanschaft. Het avontuur is buiten, daar waar jouw verbeelding en het belachelijke elkaar raken. Waar je aan den lijve ondervind dat pijn en geluk alleen bij de gratie van elkaar bestaan.

[vimeo http://vimeo.com/69045994]

 

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven