de witte bergen en het groen

9 gedachten over “De witte bergen en het groen”

  1. Ik hoop dat er ook weer een film en een lezing komt over jullie trip. Ik kan niet wachten. Nog veel plezier tezamen.

  2. Peter van Beusekom

    Wederom een prachtig verhaal en schitterende foto’s. We zijn blij dat we jullie weer gezond en wel op Schiphol hebben kunnen ophalen, maar kunnen ons voorstellen dat je deze omgeving en manier van leven met pijn in je hart achter je hebt moeten laten. Jullie hebben een geweldige reis gemaakt en een enorme prestatie geleverd. Iets waar je de rest van je leven (met trots) op kunt terug kijken.

  3. Wat zijn jullie toch bofkonten op zulke reizen te kunnen maken. En wij kunnen vanuit onze luie stoel meegenieten. Met 79 jaar is zo iets niet meer te doen, maar kunnen zo nog genieten van onze mooie herinneringen in onherbergzaam terrein.

  4. Iedere leeftijd heeft zijn eigen charmes!! Jullie hebben een goede combinatie van die twee factoren. Geniet er van met volle teugen! Als jullie straks ook 85 zijn, worden dat alles Sweet Memories waar je ook dan nog van kunt genieten!! En hopelijk samen!
    Lieve groeten,
    Harrie

  5. Haha, ik geloof niet dat ik ook maar íemand ken die zo veel houdt van afzien zoals jij. Jij zou altíj́d wel onderweg kunnen zijn (en dan doe je eens per jaar een momentje Nederland voor de verjaardag van dat schattige neefje).

    Schiet me ineens te binnen: ben je ooit voor wat langere tijd ergens gebleven? Bijvoorbeeld via Work Away, WOOFF of een andere organisatie? Dan kun je de bevolking en hun cultuur wat beter leren kennen. Carolijn Visser deed zulke dingen. Ze heeft er prachtige boeken over geschreven. Voor haar was een lang(er) verblijf op één plek meer research voor het boek dat ze wilde schrijven geloof ik. Dat weet ik niet meer.

    Een voorwerp in je band laten zitten en wachten tot je ‘lek’ staat lijkt me ook nog wel een leuke uitdaging. Alhoewel…is het dan niet extra oppassen voor een klapband?

    Er bestaan vast leukere manieren om je helm te testen.

    🍀Gerdien

  6. Yvonne Clarijs

    Het was weer smullen van jullie verhalen en foto’s. Zo mooi als in werkelijkheid zijn ze nooit maar ze zijn een herinnering voor altijd. Hoe fysiek zwaar het ook was, de fitheid van nu hoe ga je die behouden in het “gewone “ leven? Daarbij komt het gevoel van onrust maar alles heeft z’n mooie en minder mooie kanten. Blijf gezond en bedankt voor het mogen volgen van jullie belevenissen.
    De fiets, het mooiste vervoermiddel!

  7. Wat een prachtig verslag met schitterende foto’s is het weer! Lijkt me moeilijk om na al dit moois weer te landen in NL….

  8. Linie Wildenbeest

    Wat een prachtig verslag (je schrijft zo leuk) en schitterende foto’s waren het weer! Kan me goed voorstellen dat je er tegenop ziet om daar afscheid te moeten nemen. Het verschil met NL is wel errug groot… maar er is vast al wel een nieuwe reis in de planning..

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven